Često postavljena pitanja FAQ

Kako da iskoristim kupon koji sam dobio?

Nakon popunjavanja svojih podataka, u sekciji “Plaćanje”, videćete da piše “Have a coupon? Click here to enter your code”
Nakon što kliknete na njega, pojaviće se box “Coupon code” u koji ukucate broj koda i dobijate dodatni popust na kurseve.


Back to Index

Da li se dobijaju sertifikati nakon kurseva?

Ne, za ovaj tip kurseva se ne izdaju sertifikati. Ovo su kursevi opšteg znanja koji vam mogu pomoći u svakodnevnim situacijama. U procesu je osnivanje edukativnog centra koji će se fokusirati na obuku vezanu za direktno usmereno znanje i sertifikaciju ljudi koji koji prođu istu.


Back to Index

Napravio sam prijavu u toku određenog popusta, ali nisam uplatio zbog novčanih problema i taj popust je nestao i vratile su se regularne cene. Da li to znači da kurseve ne mogu dobiti po ceni popusta?

Ukoliko ste napravili prijavu u toku popusta, a trenutno niste u mogućnosti da uplatite i taj popust je nestao u međuvremenu, ne brinite se. Vaša prijava po cenama popusta ostaje narednih 7 dana od isteka popusta na sajtu. Ukoliko vam je potrebno koji dan više, tu smo da vam izađemo u susret, neophodno je samo da nas kontaktirate i obavestite nas.


Back to Index

Ne mogu da pristupim kursu, a platio sam. Zašto?

Nakon izvršene uplate, ukoliko ste dobili obaveštenje da su vam kurs ili kursevi otključani, neophodno je napraviti sledeće korake. Na stranici “online.stojannovakovic.com” idite na sekciju “1-PROFIL/LOGIN”. Nakon što ste se ulogovali, idite na sekciju “KURSEVI”. Na toj stranici se nalaze svi dostupni kursevi. Ukoliko ste kupili kurs “LAŽI SU PROŠLOST”, kliknite na njega, skrolujte dole, i videćete poziv na akciju pod nazivom “OTKLJUČAJ”. Time dobijate pristup kursu koji ste kupili. Isti princip funkcioniše i ukoliko ste kupili više njih.


Back to Index

Da li je pristup kursu/kursevima jednokratan ili doživotan?

Nakon kupovine kursa ili kurseva, vi dobijate pristup istim doživotno. Razlog tome je taj da bi izvukli najviše iz njih i da bi ste stekli automatizaciju pokreta i posmatranja istih, neophodno je kurs/kurseve odgledati više puta.


Back to Index

Po kom načinu funkcioniše uplata i kada ću imati pristup kursevima nakon nje?

U ovom trenutku, uplata se vrši putem uplatnice, e-bankinga, PayPal-a ili drugim vidom transfera novca na podatke Stojana Novakovića. Nakon izvršene uplate, neophodno je poslati dokaz o uplati putem e-mail-a ili neke od socijalnih platformi. Po prijemu dokaza o uplati, otključavaju se kursevi ili kurs koji je naveden prilikom uplate. Nakon otključavanja kurseva, dobijate obaveštenje da su kurs ili kursevi otključani, a prosečno vreme za to je do 24h u zavisnosti od dnevnog pregleda primljenih poruka.


Back to Index